Live

24.1 C
București
26 septembrie 2020

Meditaţii cu atributele dumnezeieşti în fiecare sâmbătă

20
Începând cu data de 26 martie 2016, MISA Senzaţional TV va transmite LIVE, în fiecare sâmbătă între orele 14.00-14.30, meditaţiile cu atributele divine din cadrul grupului de meditaţii pentru revelarea Sinelui Divin Nemuritor ATMAN.

Metoda Supremă şi Eficientă

21
O formă de rugă tăcută, ce ajută atât la purificarea ambianţei subtile a planetei, cât şi a fiinţei celui care o realizează.

O metodă simplă şi eficientă de revelare a Sinelui Suprem

32
Comparând mentalul nostru cu o oglindă, realizăm că, de fapt, oglinda nu poate face nimic pentru a atrage în ea Soarele. Ea poate doar să se menţină limpede şi pură. Ştiind aceasta, ne dăm seama că de îndată ce mintea noastră este pregătită, Soarele Conştiinţei Divine va începe să strălucească în ea.

Meditație de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc

"Daca pe seama unui neam ar fi sa punem toate calitatile bune si toate defectele pe care le prezinta acei care il constituesc, si nu numai acei din prezent, ci si acei din trecut, caci drept este ca toti acestia constituesc laolalta un neam, atunci sufletul neamului nostru ar fi cel mai variat mozaic, din cate se pot imagina. Nu este calitate buna, care sa nu fi impodobit vreodata sufletul unui roman, precum nu este defect care sa nu fi fost sau sa nu fie cand si cand in acelasi suflet: totalizarea calitatilor si defectelor ar fi o impeticarire fara de sfarsit. Dar sufletul unui neam nu este o simpla totalizare de peticarii sufletului ci este el insusi o unitate care traeste de sine prin armonia functiunilor sale, intocmai cum traeste si sufletul fiecarui individ in parte. Sufletul neamului nostru s-a format ca o rezultanta din sufletele Romanilor, cari au trait si traiesc; el isi are firea sa proprie, pe care o putem explica din sufletele Romanilor, dar pe care nu o putem confunda cu firea vreunuia dintre acestia. El era in fiecare dintre noi, si cu toate acestea este in afara de noi; noi ii imprumutam viata organica, el ne da continuitatea si durata istorica; el este chipul in care ne intrupa, pentru ochii altor neamuri." Constantin Radulescu-Motru “Având în vedere situația dramatică ce se profilează să apară atât în zona Roșia Montana cât şi în restul ţării datorită începerii exploatării gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice, considerăm că...