Live

16 C
București
9 mai 2021
[rev_slider alias=”book_club_rev” title=”rev”]

YOGA

Un nou curs de yoga ezoterică integrală, din 7 octombrie 2020

2
Un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală va începe miercuri 7 octombrie, ora 18:30, la sala ”Pipera 1”, din bd. Dimitrie Pompei nr 3-5. Precizăm că varianta de curs online este doar temporară, în condiții normale cursul se desfășoară exclusiv la sală.

Deschidere curs YOGA

Pași spre absolut – un film documentar despre cum poți fi cu adevărat fericit dăruind în mod necondiționat

2
Dacă vrei să fii într-un anume fel fericit, alege să dăruiești adeseori. Toți cei care au urmărit să pună în practică în mod exemplar această uimitoare rețetă a fericirii i-au confirmat eficiența și veridicitatea.

Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin

0
Mulţi dintre noi, la locul de muncă, am fost deja puşi în situaţia de a ne exprima opţiunea în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid. Există o presiune foarte mare pro-vaccinare din partea autorităţilor, astfel încât mulţi oameni, chiar şi atunci când au serioase dubii asupra vaccinării, nu ştiu că au la îndemână mijloace perfect legale, simple, de a refuza să fie injectaţi cu un produs care prezintă riscuri grave pentru sănătate. Conform strategiei pentru vaccinarea împotriva covid-19, în România vaccinarea este voluntară şi ne-obligatorie. Cel puţin deocamdată. Dar pentru a nu vă expune la eventuale presiuni sau chiar discriminări pe motiv că refuzaţi vaccinarea, puteţi urma paşii de mai jos. Această modalitate simplă este valabilă pentru a refuza orice vaccin, nu doar cel împotriva covid-19, care a fost aruncat pe piaţă insuficient testat, în ciuda tuturor semnalelor de alarmă trase de numeroşi experţi. Etapa 1. Nu vom „refuza” direct vaccinul. Dacă facem...

Sub Zodia Astrelor

Conferință Mehran Tavakoli Keshe – București, 22 martie 2017 (traducere integrală)

7
  UPDATE IUNIE 2017: A fost făcută disponibilă traducerea integrală a conferinței. De remarcat că de aproape trei luni presa n-a spus niciun singur cuvânt despre...

Reportaj: Unde se află răspunsul la întrebarea cea mai directă despre noi înșine?

0
Taberele de revelare a Sinelui au întotdeauna ceva special, ceva unic. Ele oferă cel mai direct, mai intim și mai adevărat răspuns la căutările noastre spirituale esențiale. Ele ne oferă, în primul rând, adevărul despre noi înșine.

Reportaj: Concursul Internațional de Ayurveda 2020

0
Concursul de Ayurveda din acest an a reunit un număr de peste 300 de participanți care au răspuns la 6 teste, în peste 25 de localități din România, din câteva state europene și, de asemenea, din India.

Reportaj: Cum ți se poate transforma punctul de vedere asupra vieții în Tabăra Internațională de Șivaism

1
În perioada 5-9 octombrie 2019 a avut loc, la Herculane, Tabăra Internațională de Șivaism, susținută de profesorul de yoga și șivaism cașmirian Nicolae Catrina (Adinathananda).

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.46 – Flexibilitatea lăuntrică, un mod de a trăi inteligent în prezent

0
Anul 2020  ne-a dat multora dintre noi viața peste cap. Dintr-o dată planurile noastre de viitor au suferit o amânare nedeterminată. E un moment în care putem cădea lesne în plasa nesiguranței și a fricii. Ce putem face?

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.45 – S.O.S. Salvați viața!

0
Mentalitățile actuale nu glorifică libertatea, jocul, aventura creatoare a spiritului, devoțiunea față de cele sacre, voluptatea spontaneității și a iubirii. Cultura lui „a avea” și „a face” a produs omul modern, castrat spiritual, înglodat în planul material, infirm emoțional. Ultimele ceasuri ale lui Kali Yuga nu cred în verbul A Fi.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia. Recâștigarea Atenției – Voința

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.