Vizualizari : 289,899
Pe 21 iunie 2015, pentru prima dată în istorie, toate şcolile de Yoga din întreaga lume au celebrat Ziua Internaţională Yoga.

India a stabilit două recorduri mondiale
Încă de dimineaţă, întreg mapamondul forfotea: toată lumea făcea yoga. În India, însuşi prim ministrul Narendra Modi – a cărui iniţiativă la ONU a declanşat această sărbătoare – s-a aşezat pe izopren alături de aproximativ 37 000 de yoghini indieni în Rajpath, Delhi. Cu această ocazie, India a stabilit două recorduri mondiale: cel mai mare număr de participanți yoghini într-un singur loc şi cel mai mare număr de naționalități la un singur eveniment.

world-yoga-day-india-celebrates
Primul ministru indian, Narendra Modi, alături de aproximativ 37 000 de yoghini indieni în Rajpath, Delhi.

Şcoala de yoga MISA activă în lume
Au participat la acest eveniment cel puţin 17 oraşe din ţară, înscrise în programul de activităţi propuse de yogaunited.org – o mişcare generată cu această ocazie de Federaţia Internațională de Yoga și Meditație ATMAN (mai multe fotografii din oraşele participante din România şi străinătate aici).

foto pipera ziy
MISA Senzaţional TV transmite LIVE din sala de curs Pipera-Bucureşti programul realizat la unison cu peste 100 de şcoli de yoga din lume, înscrise pe yogaunited.org.

Lansare de cursuri de yoga online
Tot în această zi a fost lansată şi PLATFORMA OFICIALĂ A CURSURILOR DE YOGA LIVE ONLINE ATMAN (yogaonlineacademy.com) prin 24 de ore de activități spirituale gratuite live online, în 7 limbi internaționale (EN, RO, GE, IT, ES, FR, RU), prezentate de către 18 instructori internaționali de yoga – meditații, sesiuni de hatha yoga, tehnici yoga, prezentări, workshopuri și webinare (conferințe online).

Program special de 25 de ore pe MISA Senzaţional TV LIVE
MISA Senzaţional TV a transmis LIVE programul evenimentului de la sala de curs Pipera 1, sincronizat cu peste 100 de şcoli de yoga din mai mult de 35 de ţări. Pentru noi, sărbătoarea continuă prin încă 17 ore de program dedicat Zilei Internaţionale Yoga, după cum urmează:
Duminică, 28 iunie, 8 ore;
Duminică, 5 iulie, 9 ore.
Consultaţi pagina de LIVE din zilele respective pentru mai multe informaţii despre conţinutul acestui program.

Vizualizari : 282,263

 

676px-IDY_Logo_in_English(1)IYD-Slider-640x360

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.