În perioada imediat următoare transmitem pe pagina de LIVE:

Vă anunțăm că, date fiind vremurile apocaliptice pe care le trăim, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a decis să prezinte începând de săptămâna aceasta scurte conferințe referitoare la anumite aspecte care este necesar să fie cunoscute de toți oamenii.

Aceste conferințe vor fi transmise pe MISA Senzațional TV după un program care urmează să fie anunțat. Ele vor fi difuzate în premieră seara, apoi vor fi reluate în zilele următoare.

Toate activitățile Taberei Internaționale Yoghine de Vară, care se va desfășura online în perioada 1 august – 2 septembrie, vor fi transmise exclusiv pe canalul dedicat taberei. Toți cei care doresc să participe la aceste activități, inclusiv la meditații și exemplificări, sunt invitați să se înscrie în tabără.

Sâmbătă 1 august

15:35 – 16:35 – Meditație de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari

20:15 – 20:25 – Pregătire înainte de meditație

20:30 – 21:00 – Acțiune spirituală specială:

Vom urmări să experimentăm o stare de comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Ajutorului Dumnezeiesc, ale cărei roade sunt în mod instantaneu dăruite de noi președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru a fi în felul acesta susținut de Bunul Dumnezeu în toate acțiunile eminamente benefice pe care acesta le realizează sau le va realiza în deplin acord cu Voia lui Dumnezeu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.