Meditație de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc

„Daca pe seama unui neam ar fi sa punem toate calitatile bune si toate defectele pe care le prezinta acei care il constituesc, si nu numai acei din prezent, ci si acei din trecut, caci drept este ca toti acestia constituesc laolalta un neam, atunci sufletul neamului nostru ar fi cel mai variat mozaic, din cate se pot imagina. Nu este calitate buna, care sa nu fi impodobit vreodata sufletul unui roman, precum nu este defect care sa nu fi fost sau sa nu fie cand si cand in acelasi suflet: totalizarea calitatilor si defectelor ar fi o impeticarire fara de sfarsit. Dar sufletul unui neam nu este o simpla totalizare de peticarii sufletului ci este el insusi o unitate care traeste de sine prin armonia functiunilor sale, intocmai cum traeste si sufletul fiecarui individ in parte. Sufletul neamului nostru s-a format ca o rezultanta din sufletele Romanilor, cari au trait si traiesc; el isi are firea sa proprie, pe care o putem explica din sufletele Romanilor, dar pe care nu o putem confunda cu firea vreunuia dintre acestia. El era in fiecare dintre noi, si cu toate acestea este in afara de noi; noi ii imprumutam viata organica, el ne da continuitatea si durata istorica; el este chipul in care ne intrupa, pentru ochii altor neamuri.”

Constantin Radulescu-Motru

“Având în vedere situația dramatică ce se profilează să apară atât în zona Roșia Montana cât şi în restul ţării datorită începerii exploatării gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice, considerăm că este mai mult ca niciodată stringent necesar să ne mobilizăm cu toții aşa cum se cuvine pentru susținerea tuturor acțiunilor benefice divin integrate ce vizează comuniunea cu Sufletului Neamului Românesc.

Merită să ne punem cu toţii unele întrebări constructive ce îi privesc pe toţi românii care îşi iubesc această ţară:
– Dacă nu noi ne vom angrena pentru a face ceea ce trebuie, atunci cine o va face?
– Dacă nu acum când este stringent necesar, atunci când? Când va fi deja prea târziu?
– Dacă nu acolo unde este necesar, atunci unde?”

Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Meditația de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc se realizează zilnic timp de 15 minute, de la orele 2:45/5:45/8:45/11:45/14:45/17:45/20:45/23:45.

Vizualizari : 26,195

5 COMENTARII

 1. Buna,
  Imi puteti spune unde pot gasi toata muzica pentru meditatie? Video postat de misatv nu mi se incarca, iar in cel de pe youtube nu este toata muzica meditatiei.
  va multumesc frumos!

  • Ar trebui sa mearga. Este singurul care nu se incarca sau la toate emisiunile de pe site patiti la fel?
   Intrati de PC/laptop sau de pe telefon?
   Pe PC/laptop trebuie sa aveti instalat adobe flash player.

 2. […] Meditație de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc – zilnic orele 5.45/8.45/11.45/14.45/17.45/20.45/23.45 Metoda Supremă și Eficientă – zilnic orele 6.00/9.00/12.00/15.00/18.00/21.00/0.00 […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.