Un medic de urgenţă îl atacă pe Bill Gates pentru cifrele false privind pandemia, acum când economia se prăbuşeşte. Rashid Buttar a absolvit Universitatea din Washington, cu o dublă specializare, biologie și teologie, înainte de a urma Facultatea de Medicină la Universitatea de Medicină Osteopatică şi Ştiinţe ale Sănătăţii, Colegiul de Medicină și Chirurgie.

A studiat chirurgie generală și medicina de urgență și a fost chirurg de brigadă și şef al serviciului de urgențe în timpul serviciului militar. Este specializat în toxicologia metalelor, în medicina preventivă și în medicina de urgență și a reușit performanța de a fi membru în trei societăţi medicale diferite.

În prezent este directorul medical al Centrului pentru Medicină Avansată, cu clinici în California și Carolina de Nord. Aceste clinici sunt specializate în disfuncții imunitare și probleme provocate de toxicitate, apărute de obicei în diverse afecțiuni precum cancerul, bolile cardiace și autismul.

De peste 20 de ani este considerat unul dintre primii 50 de doctori din Statele Unite. Prima sa carte, „9 pași să ții doctorul la distanţă”, a fost declarat bestseller de Wall Street Journal, USA Today și Amazon, iar acum este un best-seller internațional, tradus în mai multe limbi.

De curând a realizat un videoclip în care demască frauda care este perpetuată în întreaga lume de Organizația Mondială a Sănătății, CDC, Bill Gates, statul din umbră și mass-media oficială. Filmul a adunat milioane de vizualizări în întreaga lume.

Vizualizari : 0

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.