Live

10.9 C
București
5 decembrie 2020

Congres International Yoga 2016

Vizualizari : 24,041

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.30 – Neurobiologia luminii interioare

0
Tradițiile antice ale înțelepciunii, născute în templele Egiptului, Indiei sau Israelului au descris cu o mare acuitate forțele paradoxale, învăluite în mister și totodată pline de lumină, care se manifestă la nivelul creierului. În lumina noilor revelații ale neuroștiinței, redescoperim ceea ce spiritualitatea a dezvăluit din timpuri străvechi.

Tabăra internațională de revelare a Sinelui-Esență (ATMAN) se va desfășura ONLINE

0
Tabăra internațională de revelare a Sinelui-Esență (ATMAN) se va desfășura în perioada 29 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, ONLINE. În cadrul acestei tabere, care va beneficia de susținerea spirituală telepatică a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, va fi oferită și exemplificată, din perspectiva supramentalului, metoda fundamentală în 14 etape de revelare a Sinelui-esență (ATMAN) prin introspecție meditativă, împreună cu alte aspecte inițiatice deosebit de importante. „Ansamblul unic de informații și aspecte practice secrete care va fi oferit în cadrul acestei tabere spirituale este menit să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată ușor accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, Atman. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin...

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.29 – Grădina luxuriantă a creierului

0
Până nu demult oamenii de știință au fost convinși că evoluția creierului se desfășoară doar în primii ani de viață. Cercetări relativ recente demonstrează însă contrariul. Cu foarte puține excepții, majoritatea zonelor cerebrale se află într-o continuă transformare.