Reluăm conferința susținută de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în programul spiritual special de Paști, cu titlul:

„Revelații importante referitoare la cruce ca semn, ca gest, ca reprezentare și ca simbol plurivalent ce invocă prompt și face să apară efecte benefice variate în universul ființei umane inițiate – unele aspecte ezoterice ce se adresează celor puțini care sunt inteligenți și intuitivi, ce sunt pregătiți să le înțeleagă, dar mai ales care sunt capabili să le pună în practică”.

Aceasta va fi transmisă pe pagina de LIVE după următorul program:

 • partea 1: marți 21 aprilie, ora 20
 • partea 2: miercuri 22 aprilie, ora 20
 • partea 3: joi 23 aprilie, ora 21:10

Această conferință prezintă o serie de revelații și aspecte ezoterice care ne vor permite, printre altele, să conştientizăm într-o manieră plenară, benefică ceea ce facem atunci când alegem să realizăm într-o manieră net superioară, vigilentă, semnul crucii.

Tainicul simbolism plurivalent și inițiatic al crucii este mai mult faimos decât cunoscut. Apărută cu 1500 de ani înainte de Hristos, crucea este al treilea dintre cele patru simboluri fundamentale: centrul focar, cercul și pătratul. În universul lăuntric al celui inițiat care o contemplă, crucea se revelează sub forma unei inefabile stări de unison transformator ocult între microcosmosul ființei umane și Macrocosmos.

 

 

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,va rog reluati aceasta conferinta,daca este posibil.Nu am reusit sa o urmaresc.Sau daca se poate pune la emisiuni inregistrate…Cu multumiri pentru tot ceea ce ne transmiteti,Elena Pop

  • Buna Elena,
   Vom anunta in cadrul programelor noastre atunci cand aceasta conferinta va fi reprogramata.
   Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.