Ultimele știri: CEDO CONSTATA ABUZURILE DIN MARTIE 2004 ȘI ACORDA YOGHINILOR DESPĂGUBIRI ÎN VALOARE DE 300.000 DE EURO

 

7 martie 2016 – ora 10:30. ACUZAȚII EXPLOZIVE ALE FOSTULUI ȘEF US SECRET SERVICE: DNA face dosare politice, Kovesi nu e corectă, SRI și SIE sunt folosite politic

 

7 martie 2016 – ora 8:30. Yogaesoteric.net: Este oare Gregorian Bivolaru inamicul numărul 1 al serviciilor secrete române? (2)

 

7 martie 2016 – ora 8:00. Europa liberă. Torţa democraţiei şi torţionarii săi

 

4 martie 2016 – ora 17:30. Fals îndreptar pentru minţi libere.
Indivizii capătă vaga intuiţie că, prin adeziunea la procesul general de blamare şi ostracizare, ei participa în mod activ la însuşi actul de justiţie, satisfăcându-li-se, în felul acesta, chiar nevoia de auto-realizare, de cristalizare a unui scop în viaţă.

 

4 martie 2016 – ora 16:30. Yogaesoteric.net – Vești bune! După 12 ani, vocea Mădălinei Dumitru ajunge în presă. (dar numai într-o parte a presei)

 

4 martie 2016 – ora 12:30. O parodie cu Hitler despre reținerea lui Gregorian Bivolaru a devenit virală

 

4 martie 2016 – ora 12:00. Monica Macovei demontează o parte din manipulările Minciuna3. Plus alte reacții

În cazul Bivolaru am făcut exact invers decât minte postul Antena 3 – MinciunA3. Am cerut extrădarea lui Gregorian…

Posted by Monica Macovei on Friday, March 4, 2016

Plictisiți de arestul Elenei Udrea la domiciliu, românii s-au înviorat brusc la vestea arestării lui Bivolaru. Asta n-ar…

Posted by Ion Kiri on Thursday, March 3, 2016

Începe să mă amuze povestea cu Bivolaru…
Am senzația că sentimentul care gravitează în jurul lui este invidia. 🙂
Plus…

Posted by Diana Pap on Thursday, March 3, 2016

 

3 martie 2016 – ora 22:30. Este oare Gregorian Bivolaru inamicul numărul 1 al serviciilor secrete române? (1)

 

3 martie 2016 – ora 8:30. Clujust.ro: De ce a fost achitat Gregorian Bivolaru? Motivarea Tribunalului Cluj dezvăluie abuzurile realizate de parchet în instrumentarea celui de-al doilea dosar fabricat împotriva profesorului de yoga.

 

3 martie 2016 – ora 8:00. Ca la noi la nimenea. Condamnare fără faptă și fără victimă.
Au exagerat oare judecătorii de la Curtea Supremă a Suediei cînd au susțiunut că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în România? După doua achitari la Tribunalul Sibiu și Curtea de Apel Alba Iulia, SRI-ul intervine în apelul de la ÎCCJ, desecretizând niște mandate de ascultare emise pe baza legii siguranței naționale, după ce refuzase acesta instanțelor precedente. Această intervenție a SRI-ului devine una determinanta în casarea sențintei de achitare și răsturnarea ei.  Astfel s-a ajuns la o condamnare numai pe baza unor convorbiri telefonice interceptate ilegal în condițiile în care minora de 17 ani, care acum are 28 de ani, a declarat mereu că nu a avut nici un fel de relație cu Gregorian Bivolaru.

Vizualizari : 15,476

Iată și unul dintre mandatele de acultare semnat de renumitul procuror Ilie Picioruș pe motiv ca Gregorian Bivolaru ar fi afectat siguranța națională!!! Mai multe detalii în articolul Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!

mandat_interceptare01_subliniat

 

2 martie 2016 – ora 19:00. Comunicat de presă – Şedinţa de judecată din 2 martie 2016, Curtea de Apel Paris

Vizualizari : 20,275

 

Apar jurnaliști «contra-curentului» care încep să recunoască nevinovăția lui Gregorian Bivolaru
În mod aparent paradoxal, evenimentele recente legate de Gregorian Bivolaru au început să aducă în mass-media din România o percepție complet diferită a acestui caz. Contrar marelui curent format de cei care îl acuză cu o imensă virulență pe fondatorul școlii de yoga MISA, au apărut în spațiul public diferite puncte de vedere ale unor jurnaliști care văd lucrurile cu totul altfel.

 

Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:
„In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatea ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

 

Despre abuzurile realizate in timpul descinderilor din anul 2004
Imagini cu apartamentul d-lui Gregorian Bivolaru dupa perchezitia efectuata de politie. De remarcat ca pe timpul perchezitiei, dl. Bivolaru a fost chemat la politie pentru un motiv minor. Astfel perchezitia s-a realizat in mod ilegal, in lipsa sa.

 

Soluţia instanţei în Dosarul nr. 48765/3/2010, Tribunalul Bucureşti.
În acest dosar, în luna octombrie 2010, Gregorian Bivolaru a solicitat instanţei române, prin avocat, să constate:
  • caracterul politic al condamnărilor pe care le-a suferit înainte de Revoluţie, în anii 1977 şi 1984;
  • caracterul politic al internării sale în Spitalul de Psihiatrie Poiana-Mare din 1989.

Soluția pe scurt:

CONSTATĂ CARACTERUL POLITIC AL CONDAMNĂRILOR DISPUSE ÎMPOTRIVA RECLAMANTULUI PRIN SENTINŢA PENALĂ NR.68/1977, SENTINŢA PENALĂ NR. 960/1984. CONSTATĂ CARACTERUL POLITIC AL INTERNĂRII MEDICALE A RECLAMANTULUI DISPUSE ÎMPOTRIVA RECLAMANTULUI PRIN SENTINŢA PENALĂ NR. 616/1989.”

 

Interceptarea convorbirilor lui Gregorian Bivolaru a fost ilegală! Decizia este definitivă și irevocabilă
În data de 23 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză în mod definitiv şi irevocabil lui Gregorian Bivolaru, care a acționat în judecată Statul Român pentru ilegalitățile comise de autorități în ceea ce priveşte autorizarea şi interceptarea convorbirilor sale telefonice. Instanţa a hotărât că autorităţile române sunt vinovate pentru modul în care au fost emise mandatele de interceptare a convorbirilor respective, precum şi pentru depunerea şi utilizarea înregistrărilor în dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost judecat şi condamnat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Temeiul acţiunii a fost acela că aceste înregistrări au fost obţinute de Serviciul Român de Informaţii în baza unui mandat ce viza  motivul fantasmagoric al „punerii în pericol a siguranţei naţionale”. Cu toate acestea, înregistrările au fost folosite într-un dosar penal de drept comun care nu avea, bineînţeles, nicio legătură cu siguranţa naţională.

Este important să subliniem că decizia astfel pronunţată are o foarte mare importanţă nu doar pentru demascarea oficială a unui abuz grav pe care autorităţile române l-au săvârşit asupra lui Gregorian Bivolaru, dar şi pentru demontarea altor demersuri judiciare ilegale care s-au bazat ulterior pe aceste interceptări ce au fost considerate aşa-zise „probe”.

Astfel, procesul-mascaradă ce s-a finalizat în iunie 2013 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu condamnarea lui Gregorian Bivolaru a avut drept probă principală exact aceste interceptări, care de altfel fuseseră ţinute „secrete” pe durata judecării la instanţele anterioare de la Sibiu şi Alba-Iulia. Este evident acum că motivul acestei secretizări a fost tocmai acela al ilegalităţii acestor mijloace, ceea ce procurorii ştiau foarte bine. În procesul de la ÎCCJ, pe fondul unor abuzuri revoltătoare, comise în serie de către judecătorul Ionuţ Matei, aceste probe ilegale au fost totuşi admise.

Reamintim că în iunie 2013 fondatorul MISA a fost condamnat într-un proces absurd, în care nu a existat practic o parte vătămată. Mădălina Dumitru, cea care a fost declarată împotriva voinţei sale de către procurori ca „victimă a lui Gregorian Bivolaru”, a declarat în nenumărate rânduri că faptele incriminate nu există şi că în realitate totul a fost o înscenare a Parchetului.
Continuare

 

Din motivarea instanței clujene care a condus la achitarea lui Gregorian Bivolaru şi altor 20 de persoane din cadrul MISA. TRIBUNALUL CLUJ, SECŢIA PENALĂ, Dosar nr. 22351/3/2007, SENTINŢA PENALĂ NR.62/2015

Inconsistenţa probelor acuzării din prezenta cauză şi absurditatea acuzaţiilor aduse prin rechizitoriu dovedesc caracterul represiv al acestei acţiuni a autorităţilor împotriva membrilor şi simpatizanţilor M.I.S.A., a căror libertate de conştiinţă este astfel grav încălcată. Scopul real şi evident al rechizitoriului şi a trimiterii în judecată a inculpaţilor nu a fost tragerea la lor la răspundere penală, ci desfiinţarea acestei şcoli de yoga prin descurajarea membrilor ei de a îşi exercita libertatea de conştiinţă.

Conform rechizitoriului, aşa cum s-a arătat, Bivolaru Gregorian şi alte 20 de persoane ar fi „exploatat” munca fizică şi intelectuală a membrilor şi simpatizanţilor M.I.S.A. Întregul dosar se bazează doar pe plângerile a 12 foşti cursanţi care acuză fără dovezi că ar fi prestat muncă fizică în timp ce locuiau în aşa-zisele „ashram-uri” sau atunci când participau la activităţile M.I.S.A. Plângerile acestor aşa-zise „părţi vatamate” au fost scrise şi semnate abia după percheziţiile extrem de violente şi abuzive din 18 martie 2004 efectuate în cauză, când autorităţile judiciare, presa şi SRI deja se pronunţaseră împotriva M.I.S.A., încălcând grav prezumţia de nevinovăţie a celor cercetaţi. Totul arată că aceste plângeri sunt rezultatul presiunii politice exercitate prin intermediul procurorului, ca urmare a faptului că percheziţiile nu au dus la descoperirea de probe în susţinerea unor acuzaţii penale.

Este mai mult decât semnificativ că cei 12 foşti cursanţi M.I.S.A. care sau constituit ca părţi vătămate nu au formulat plângerile înainte de 18 martie 2004, imediat după epuizarea presupuselor fapte reclamate de ei, deşi ei nu mai urmau cursurile yoga şi nu mai locuiau nici în aşa-zisele „ashram-uri” de mai mulţi ani de zile. Prin urmare, ei nu se aflau sub acea aşa-zisă forţă a autorităţii simbolice a inculpaţilor pe care ei o reclamă. Semnificativă este şi disproporţia dintre asa-zisul prejudiciu descris şi sumele fabuloase cerute ca daune, de peste 5 milioane de euro.

Publicarea integrală pe internet a întregului rechizitoriu, chiar înainte de a fi sesizată instanţa de judecată, dovedeşte cu prisosinţă aceste presiuni care au existat în timpul anchetei. Totodată, nimic nu dovedeste mai bine fabricarea unei grave acţiuni represive împotriva membrilor şi simpatizanţilor M.I.S.A. decât această inconsistenţă a acuzaţiilor. În ciuda sutelor de poliţişti, procurori, agenti S.R.I. care au lucrat la caz şi a sumelor imense debani cheltuite pentru această anchetă, tot ce s-a obţinut au fost câteva declaraţii ale unor adulţi care au pus semnul egal între traficul de persoane şi munca voluntară pe care ei susţineau că ar fi efectuat-o în cadrul locuinţelor numite „ashram”, unde au ales sa locuiască din proprie iniţiativă, la solicitarea lor. Toţi au cerut sume mari ca despagubire „pentru ca ar fi fost traficaţi”, cu toate că au fost liberi să părăsească respectivele locuinţe când au dorit aceasta şi cu toate că nu există minime dovezi ale constrângerii lor în sensul depunerii vreunei activităţi. „Muncile” pe care le reclamă reclamanţii erau efectuate de către ei ca persoane majore, dotate cu discernământ şi constau în activităţi inerente unei comunităţi care se autoadministrează.

Marea majoritate a celor publicate în ziare despre cursanţii M.I.S.A. nu a avut nimic de a face cu realitatea, având în vedere stilul lor real de viaţă. Cursanţii M.I.S.A. au fost acuzaţi că deţineau arme, deşi nu au existat niciodată probe pentru susţinerea acestei acuzaţii. Au fost trataţi ca oameni periculoşi, deşi ei practică non-violenţa. Au fost acuzaţi de consum de droguri, în ciuda faptului că ei refuză să consume chiar şi drogurile obişnuite: cafea, alcool, tigări.

Analizele de sânge efectuate de practicanţii yoga imediat după percheziţii au demontat şi aceste acuzaţii absurde. Cursanţii yoga au fost prezentati ca profitori şi exploatatori, desi ajutorul reciproc este privit cu înaltă consideraţie printre membrii comunităţii lor. Singura lor „vină” este în realitate faptul că practică Yoga şi susţin un mod alternativ de viaţă.

Prin intermediul presei s-a urmărit incitarea la ură şi violenţă a cititorilor şi a spectatorilor, urmărindu-se ca astfel să fie „justificată” necesitatea acţiunilor anterioare întreprinse de autorităţi împotriva practicanţilor M.I.S.A. şi care nu au avut „rezultatul” scontat.

Termenii din lege trebuie însă aplicaţi exact la situaţiile care s-a urmărit să fie reglementate prin acea lege, nu să fie interpretaţi abuziv şi aplicaţi la situaţii care nu fac obiectul încălcării legii penale, cum este situaţia modului de viaţă al practicanţilor yoga ales ca urmare a dreptului constituţional la libertatea de conştiinţă.
Plasarea activităţilor specifice ale membrilor şi simpatizanţilor M.I.S.A. sub titulatura traficului de persoane aduce atingere de la început legalităţii rechizitoriului D.I.I.C.O.T., întrucât legalitatea încriminării exclude interpretarea legii penale prin analogie asupra unor fapte neprevăzute de lege. Este evident că încriminarea traficului de persoane nu a avut ca scop interzicerea activităţii voluntare sau a dreptului grupurilor de a-şi defini o viaţă comunitară proprie.

 

Din Decizia Curţii Supreme de Justiţie din Suedia cu privire la cererea de extrădare în România a lui Gregorian Bivolaru:

La cererea procurorului şef, Ministerul de Externe suedez a declarat că România, în calitate de ţară candidată la UE, în principiu, îndeplineşte aşa-zisele criterii Copenhaga, ceea ce înseamnă că ţara dispune de instituţii stabile care garantează siguranţa de drept, drepturile omului şi respect şi protecţie faţă de minorităţi. În practică însă, continuă Ministerul de Externe, pot însă avea loc cazuri particulare de încălcare a respectului pentru drepturile omului şi în acest sens Ministerul de Externe face trimitere la Raportul întocmit de comisia UE din octombrie 2004 cu privire la abateri grave de la sistemul de drept, cazuri de corupţie, de părtinitate din partea guvernului şi cazuri de hotărâri impuse de anumiţi judecători şefi. Cu privire la asociaţia MISA, se notează că acuzaţiile împotriva organizaţiei şi a liderilor acesteia sunt multe şi grave şi vin atât din partea autorităţilor cât şi a massmediei române. Tonul în massmedia a fost uneori de instigare la ură, mai notează Ministerul de Externe. Se pare că organizaţia s-a aflat sub controlul serviciilor de securitate mai bine de 10 ani, iar liderul acesteia încă din anii 1970; cele mai multe acuzaţii nu au putut fi dovedite şi nu s-a pronunţat nici o hotărâre judecătorească în acest sens.

Arestarea şi audierea Mădălinei Dumitru în caz a avut loc, după aprecierea actualei instanţe, sub forme de-a dreptul îngrijorătoare. Transmiterea pe posturile de televiziune a arestării şi campania de presă ce a urmat şi care s-a bazat pe informaţii provenite din ancheta preliminară transmise presei cu intenţia de a crea o opinie împotriva lui Gregorian Bivolaru. Au fost transmise presei şi o parte din documentaţia cu privire la percheziţii la domiciliu şi de la vandalizarea locuinţei lui Gregorian Bivolaru. În ambele ordine de arestare care au stat la baza cererii de extrădare, se subliniază ca un motiv special de arestare faptul că Gregorian Bivolaru deranjează liniştea şi ordinea publică. Această infracţiune a constat, potrivit ordinului din 31 mai 2004, în faptul că reacţia populaţiei, atunci când au aflat de infracţiunile grave comise împotriva minorilor, a cauzat o stare socială tensionată, ceea ce îndreptăţeşte luarea unor măsuri de prevenire drastice împotriva lui Gregorian Bivolaru. În caz a mai fost invocată şi o alcuţiune în parlament în care Gregorian Bivolaru este numit Satan, psihopat, nemernic, terorist şi escroc, urmată de un îndemn adresat procurorului public de a-l aresta imediat. Ca un motiv special care ar impune o arestare imediată se menţionează că părinţii acelor minori a căror viaţă ar fi distrus-o Bivolaru intenţionează să-şi facă singuri dreptate printr-o eventuală linşare a lui.

La o apreciere de ansamblu a cercetării invocate în această parte a anchetei, instanţa hotărăşte că există riscul ca Gregorian Bivolaru, din cauza convingerilor sale religioase, să fie supus unor persecuţii foarte grave, la o eventuală extrădare. Curtea Supremă hotărăşte de aceea că potrivit S 7 din Legea cu privire la extrădare, există impedimente împotriva unei extrădări.

 

Un copil fortat sa dea o declaratie?

Daca aceasta fata are dreptate, atunci sunt implicate servicii secrete si interese politice mari!

Posted by Emilian Cismaru on Tuesday, March 1, 2016

https://www.youtube.com/watch?v=4z0H805Cn9c

Posted by Martin Tosello on Monday, February 29, 2016

 

29 feb 2016 – 20:30Informații actualizate despre situația profesorului yoga Gregorian Bivolaru

 

29 feb 2016 – 14:30 – Reactii pe facebook

STIATI CA:

1. In anul 2004, luna aprilie, agentia Mediafax a solicitat tuturor redactiilor de stiri din Romania sa…

Posted by Lumina Divina on Sunday, February 28, 2016

 

29 feb 2016 – 12:00 – Jurnalistul Malin Bot continua linsajul mediatic pe facebook. Confruntat si rugat sa ofere o sentinta judecatoreasca in care se regasesc dezinformarile sale nu a avut alta solutie decat sa il blocheze pe colegul nostru.

Malin Bot nu suporta adevarul! https://www.facebook.com/malin.bot?fref=ts
Dupa o scurta discutie cu argumente juridice singurul lucru pe care l-a gasit de cuviinta a fost sa ma blocheze. Hal de jurnalism.

Posted by Mihai Vasilescu on Monday, February 29, 2016

Eu inclin sa cred ca nici nu l-au cautat bine ani de zile autoritatile judiciare din Romania. Un asemenea nivel de protectie nu se poate obtine fara sustinere din interiorul serviciilor secrete.

Posted by Malin Bot on Monday, February 29, 2016

 

28 feb 2016 – 21:00 – Reactii pe facebook

Gîndul de luni, 29 februarie 2016
Cum adică, Gregorian Bivolaru n-are dreptul la apărare?!
Arestarea lui Gregorian…

Posted by Ion Cristoiu on Sunday, February 28, 2016

Inca o fumigena in Romania prin circul mediatic organizat de servicii secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru. Imi e…

Posted by Lucian Floarea on Sunday, February 28, 2016

Cel puţin ciudat jocul pe care-l face mass media (clar la comandă) în jurul şcolii MISA prin circul creat de arestarea…

Posted by George Popescu on Sunday, February 28, 2016

 

28 feb 2016 – 18:00 Istoria se repeta! Prigoana ineptă împotriva spiritualității și a ghizilor spirituali

 

28 feb 2016 – 14:30 Se lanseaza noi stiri mincinoase. Mai multe televiziuni au primit ordine clare din partea serviciilor secrete sa lanseze o noua diversiune. Desi ieri si astazi toata presa a relatat ca Gregorian Bivolaru  a fost retinut la Salonul de carte veche Champerret, din nordul Parisului, (sursa fiind presa si politia franceza) astazi ordinul venit este de a schimba acesasta relatare care se pare ca nu convine mafiei implicate in diversiune.  Povestea ce trebuie livrata acum publicului este: Gregorian Bivolaru ar fi fost remarcat mai demult de un vanzator de sex-shop care i-a povestit despre aceasta unui jandarm roman (!) care l-ar fi identificat si filat timp de 10 zile. NU SE INDICA NICIO SURSA PENTRU ACEASTA „INFORMATIE”!

Polția română, pentru unii muma pentru alții ciumă. Cineva vrea sa induca publicului falsa informatie ca mentorul MISA cumpara casete pornografice, nu „o carte de botanica” asa cum a relatat corespondentul Antena3 din Paris la pranz si ca prinderea lui a fost intamplatoare. In realitate totul a fost un plan bine pus la punct in care s-au desfasurat forte uriase iar statul roman a alocat resurse bugetare pe care le apreciem in total la circa 1.000.000 de euro numai in ultimele luni. Din aceste eforturi au facut parte vizita ministrului de interne Petre Toba la Paris intre 20-21 ianuarie 2016, unde s-a intalnit cu Bernard Cazeneuve, ministrul francez de interne si cu zecile de politisti de deplasati special pentru acesta operatiune de cautare. toba la paris

Petre Toba la Paris 2

In acest timp pe Romeo Beja, condamnat la 5 ani pentru tentativa de lovitura de stat a minerilor in 1999, nu-l urmarea absolut nimeni. Nu era nici pe lista most wanted iar cand a intrat in decembrie 2015 in România venind din Austria nu l-a retinut nimeni la granita.  Politia l-a retinut doar dupa ce un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti le-a ordonat retinerea!

 

28 feb 2016 – 10:30 The Epoch Times: Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania cere demisia sefului Interpol Romania.  Conducerea AVMR este revoltată că atunci când a venit vorba de Gregorian Bivolaru, statul român a putut face demersuri pentru prinderea acestuia însă în cazul unui condamnat în dosarul mineriadei 1991, instituţia nu a mişcat un pai:

„Astăzi, Romeo Beja este arestat pentru că a venit la tribunal. Gregorian Bivolaru a fost reţinut de Poliţia franceză abia acum. De ce? Sigur pentru că astfel poate fi atacată Monica Macovei, în prag de alegeri. De ce nu este arestat şi extrădat Popescu Silviu Octavian? Reprezintă cumva o ameninţare politică la adresa altor politicieni care trebuie să fie protejaţi?”, concluzionează Ene.

AVMR – POLITIA ROMANA – SERVICIU INTERPOL ROMANIA PROTEJEAZA INFRACTORII VINOVATI DE MINERIADE, SCRISOARE DESCHISA ADRESATA MINISTRULUI DE INTERNE – TOBA

 

28 feb 2016 – 9:30– Raspunsuri la chestiuni si intrebari fierbinti

De ce a fost desemnat Gregorian Bivolaru pe lista „most wanted” a Europei?
Plasarea lui Gregorian Bivolaru pe aceasta lista este dovada unui abuz incalificabil al politiei romane. Acuzatia de sex cu un minor nu se califica pentru ca acesta sa fie introdus pe lista celor mai cautati din Europa, unde se afla indivizi acuzati de teorirsm, omor, trafic de arme si droguri, trafic de persoane. Pentru ca acest abuz sa nu fie evident pentru toata lumea, politia romana a falsificat acte oficiale, verdictele unor instante de judecata, a ignorat statutul de refugiat politic al mentorului MISA si a favorizat infractori cu adevarat periculosi din Romania (vezi link)! In acest moment singura sentinta nefavorabila lui Gregorian Bivolaru este cea de 6 ani pentru sex cu o minora, desi presupusa victima a negat-o pe tot parcursul procesului, verdict din anul 2013. In alt dosar in 2015 Gregorian Bivolaru a fost achitat de toate acuzatiile. Deci Politia a prezentat opiniei publice acuzatii false, unele neexistand in codul penal, iar pentru altele a fost achitat. In mod similar pentru a acoperi abuzurile politiei, presa reia vechi acuzatii si „marturii” desi acestea au fost deja demontate de instantele de judecata!

Este (era) Gregorian Bivolaru cel mai cautat de pe lista Europol?
Aceasta nominalizare este pur si simplu o diversiune. Nu exista un asemenea „titlu”. Europol nu a prezentat niciodata o ierahizare a celor cautati. Cu toatea acestea pe 24 februarie, in ziua in care Antena 3 a declansat o campanie impotriva profesorului de yoga, pe siteul eumostwanted a fost facuta in mod ocult o setare speciala care face ca imaginile celor cautati sa nu mai fie afisate in totalitate aleator, primele doua pozitii din stanga sus fiind ocupate doar de catre cei doi romani de pe lista (doar pentru adresele de internet din Romania). Pana pe 24 februarie aceasta setare nu a existat. Dupa ce aceasta setare speciala a fost facuta, Mihai Gadea directorul Antena3, renuntand la toate regulile deontologice si ale bunului simt, a lansat pe post sintagma „cel mai cautat din Europa”. Aceasta diversiune este dovada unei colaborari subterane a unor indivizi are nu au ce sa caute in presa cu mafiile din politie si servicii secrete.

Este MISA o „secta” asa cum anunta unii asa zisi ziaristi?
Prezenta acestui termen in presa ne demonstreaza existenta unor elemente ale razboiului psihologic asa cum este el definit si utilizat de catre armate si servicii secrete. Prin utilizarea unor tehnici insidioase de manipulare in masa, de spalare a creierelor telespectorilor, se doreste crearea unei spirale a tacerii. Astfel opiniile si semnalarea abuzurilor de catre cei vizati de atacul psihologic fie nu mai ajung la public, fie publicului i se provoaca repulsie fata de victime pentru a nu se solidariza cu ele. In mod normal presa ar trebui sa respecte dreptul la opinie si libertatea de constiinta si sa nu prezinte acuzatii false fara sa ofere posibilitatea de exprimare a opiniilor celor acuzati asa cum se intampla in cazul MISA. Prin folosirea cuvatului „secta” lipsa opiniilor adverse pare „justificata”. Vezi si: Raportul realizat de sociologii suedezi de la Skop-Research despre MISA si NATHA, Raportul realizat de expertul suedez Karl Erik Nylund despre MISA şi Gregorian Bivolaru si Lupta anti-secte, varianta modernă a vânătorii de vrăjitoare

 

27 feb 2016 – 22:30 – Mesajul purtătorului de cuvânt MISA, 27 februarie 2016

Vizualizari : 26,308

 

27 feb 2016 – 21:25Cine este judecatorul Ionuț Matei, președintele completului care a dat verdictul abuziv în dosarul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru? Citiți articolele din anul 2008 ale jurnalistei Ondine Gherguț în care se  dezvăluie modul în care, pentru a-l elibera imediat din închisoare Ionut Matei i-a redus pedeapsa unuia dintre frații Cămătaru, pe baza unor falsuri, de la 9 ani de închisoare la 2 ani, 7 luni și 17 zile !!

Lumea justiției: IONUT MATEI ACUZAT DE IMIXTIUNE IN DOSARUL CAMATARILOR – Procurorul Sintion: “Nu mi se pare normal sa fie acum un judecator la ICCJ care are functii de conducere si care a avut trei interventii in dosarul Camatarilor, intr-o forma sau alta”. Fratii Camataru au fost interceptati in timp ce discutau despre Ionut Matei. Vicepresedintele ICCJ si Cristina Rotaru i-au redus pedeapsa lui Nutu Camataru de la 9 ani la 2 ani si 8 luni (Interceptari)

Și ce spune Antena 3 despre asta:

 

27 feb 2016 – 20:20 – Fostul procuror sef al Parchetelor Militare, generalul Dan Voinea despre dosarele MISA și Securitate (English subtitles available)

 

27 feb 2016 – 15:55Comunicat de presă MISA. Circul judiciar și mediatic acoperă abuzul noii arestări a lui Gregorian Bivolaru

 

27 feb 2016 – 15:30Abuzurile Politiei Romane pe lista Europol (English subtitles available)

Despre Introducerea abuzivă a lui Gregorian Bivolaru pe portalul eumostwanted.eu

 

27 feb 2016 – 14:20 – Reactia jurnalistului Marius Georgescu:

PRO GREGORIAN BIVOLARU

Constat un val de bucurie populara,pe FB, la arestarea liderului MISA.Inca o dovada ca…

Posted by Marius Georgescu on Saturday, February 27, 2016

 

De unde a pornit, mai exact, această nouă campanie de denigrare a lui Gregorian Bivolaru, cine şi de ce se află în spatele ei şi care sunt scopurile pe care le urmăreşte?

Vizualizari : 47,775

2 COMENTARII

  1. pe saitu' europol apar acuma 4 persoane, s-a marit cota pt Romania?
    Girleanu e scos si sint alti 3 pitpalaci, plus o persoana deja arestata (ce rost mai are sa fie postata acolo?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.